• Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

A flat in Giv'atayim

3
3

press to zoom
2
2

press to zoom
6
6

press to zoom
3
3

press to zoom
1/6

The Aim: To design an old flat approximately 85  for young, new parents. From an extremely tight space I created a bedroom suite for the parents, a spacious kid’s bathroom and stylish light living room.

Here too, every nook and cranny was utilized in order to maximize storage, and enhance the space with esthetic elements. This was accomplished whilst taking into consideration a fix budget.

The design concept: up to date design, usage of niches for discrete lighting affects. The color palate of choice: brown and light blue.

© All rights reserved to Avital Ben-Gil Katz , 2017

Cell: 050-5714152 | Tel/Fax: 09-7724948 | Email: avital.bk@gmail.com