• Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

A private house in Herzliya 2

1
1

2
2

7
7

1
1

1/7

The plan and design of the entrance hall, come - first floor approximately 95 suaqre meters and a large garden. The clients were a young couple with 3 children who mentioned that entertaining was one of their top priorities.

The focus of the project was functionality and esthetics both inside the house and out. Their request was to maximize storage space.

In order to enlarge the space in this particular project, we encroached on some of the space taken up by the garage, whilst adding large windows maximizing the light filtration. The living room, guest’s toilet, entrance hall and stairwell were also treated to the same dedicated, attention to detail. The owners design request: A country style, light and clean

© All rights reserved to Avital Ben-Gil Katz , 2017

Cell: 050-5714152 | Tel/Fax: 09-7724948 | Email: avital.bk@gmail.com